Anunturi

XVIII. ANUNT! Concurs MAI posturi subofiteri – La dosarul de recrutare trebuie atasat un aviz psihologic eliberat de catre un psiholog atestat de catre Colegiul Psihologilor din România prin care sa ateste cel putin aptitudinea privind portul si utilizarea armelor si munitiilor supuse autorizarii;

Cabinetul Individual de Psihologie Radu Ioana Mihaela este autorizat sa efectueze evaluare psihologica pentru eliberare aviz psihologic pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala (permis port arma – port, detinere si utilizare arme si munitii)

XVII. ANUNT! Posturi vacante in Administratia publica dinRomania.                                 Eliberam avize psihologice pentru angajare conducator auto MAPN (Ministerul Apararii Nationale) – unitati militare. La dosarul de inscriere trebuie atasat avizul psihologic cu rezultatul “apt conducator auto Ministerul Apararii Nationale”

XVI. ANUNT! Continua inscrierile pentru voluntari ISU 2018. La dosarul de inscriere trebuie atasat si un aviz psihologic care va contine din partea psihologului clinician un profil psihologic cu recomandari la finalul evaluarii sau din partea psihologului cu competenta în aparare, ordine publica si siguranta nationala cu precizarea apt sau inapt pentru activitatile în cadrul unui serviciu de urgenta;

XV. ANUNT! Incepand cu data de 16.06.2017 Cabinetul Individual de Psihologie Radu Ioana Mihaela lucreaza in contract cu CASMB pentru evaluare psihodiagnostica si consiliere psihologica. Pacientii se pot prezenta cu scrisoare medicala de la medicul psihiatru.

XIV. ANUNT! 26.05.2017 Cabinet Individual de Psihologie cauta psiholog colaborator parttime, program de luni pana joi, orele 8.00-12.00.  Psihologul trebuie sa detina certificat de libera practica in domeniul Psihologia Muncii

XIII. ANUNT! Pentru inscrierea la examenul pentru obtinerea permisului de conducator ambarcatiune de agrement trebuie sa prezentati si avizul psihologic cu mentiunea “apt conducere ambarcatiune de agrement”

XII. ANUNT! Ofer spre închiriere spatiu in cabinet de psihologie, pentru activitati psihologice sau testari si evaluari psihologice, de consiliere, terapie, coaching, logopedie. Spatiul este mobilat si dispune de zona de asteptare.

Programul disponibil este de luni-joi 8.00-12.00. Programul pt weekend este flexibil.

Pret: 11 lei/ora, în timpul saptamânii, iar in weekend, 25 lei/ora.

Adresa: Str. Dumbrava Noua nr 41, bl S18, sector 5, Bucuresti Tel.: 0724.389.091

XI.ANUNT! EXAMEN PSIHOLOGIC PT INCADRARE COPII CU DIZABILITATI COMISIA EXPERTIZA

Efectuam evaluare psihologica pentru copiii cu dizabilitati, conform Ordinului nr. 1306/1883/2015 pentru aprobarea criteriilor biopsihosociale de încadrare a copiilor cu dizabilitati în grad de handicap si a modalitatilor de aplicare a acestora
X.ANUNT! AVIZ PSIHOLOGIC PT ACTIVITATI VOLUNTARIAT ISU

Cabinetul de Psihologie este autorizat sa elibereze aviz psihologic pentru activitati de voluntariat in cadrul unui serviciu de urgenta ISU

IX.ANUNT! PARTICIPARE PRESELECTII SI CONCURS DE MUZICA TELEVIZAT

Copiii care participa la activitati artistice remunerate trebuie sa fie examinati psihologic, examinare prin care sa se precizeze daca particularitatile psihice ale copilului il recomanda pentru activitatea in cauza, daca acesta a fost informat, in functie de varsta si gradul de intelegere, si este de acord cu participarea la activitate, precum si recomandari speciale privind durata activitatii si activitatea continua;

Copiii pot sa presteze activitati platite in domeniile cultural, artistic, sportiv, publicitar si de modeling in baza unui contract incheiat intre organizator si parinti care sa respecte prevederile Codului civil, potrivit HG nr. 75/2015. Totusi, contractul poate fi incheiat si direct cu copilul, insa doar daca acesta a implinit 14 ani si daca a primit incuviintarea parintilor.

Prevederile referitoare la prestarea de catre copii a activitatilor remunerate sunt incluse in Hotararea Guvernului nr. 75/2015, care a aparut in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 115 din 13 februarie si se aplica de la data publicarii.

VIII.ANUNT! CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCTIILOR DE INGINER PRINCIPAL PENTRU ACTIVITATEA DE DISPECER LA TRANSELECTRICA 03.03.2015
Printre actele necesare la concursul sustinut la Transelectrica ( selectie -proba scrisa si interviu in data de 03.03.2015) este obligatoriu avizul psihologic cu mentiunea in clar “APT PSIHOLOGIC PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE INGINER PRINCIPAL PENTRU ACTIVITATEA DE DISPECER”

VII. ANUNT! EXAMEN PSIHOLOGIC COMISIA DE EXPERTIZA MEDICALA

Cabinetul de Psihologie Radu Ioana Mihaela este autorizat de catre Colegiul Psihologilor din Romania sa efectueze in specialitatea Psihologie Clinica examene psihologice pentru stabilire grad de handicap, grad de deteriorare cognitiva, evaluari memorie, grad de functionare globala – scor GAFS.
Pretul examenului psihologic este de 50 lei.

VI.EVALUARE ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI – OAMGMAMR

Cabinetul de Pihologie Radu Ioana Mihaela este autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania sa elibereze avize psihologice pentru evaluare asistenti medicali generalisti.

V.CONCURS DE ADMITERE IN MAGISTRATURA

Cabinetul de Psihologie autorizat elibereaza avize psihologice pentru sustinere concurs de admitere in magistratura pentru exercitarea functiei de judecator/procuror.

Avizele psihologice se elibereaza si se inmaneaza pe loc. In urma avizarii se obtine rezultatul “apt psihologic pentru exercitarea functiei de judecator/procuror”.

La cererea de inscriere se anexeaza pe langa actele prevazute in “Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere in magistratura” si ADEVERINTA SAU AVIZ PSIHOLOGIC DIN CARE REZULTA CA PERSOANA ESTE APTA DIN PUNCT DE VEDERE PSIHOLOGIC PENTRU EXERCITAREA FUNCTIEI DE JUDECATOR/PROCUROR.

IV.CONSULTATIE CONSILIERE PSIHOLOGICA GRATUITA

Cabinetul Individual de Psihologie Radu Ioana Mihaela cu sediul in sectorul 5 langa Parcul Sebastian in perioada 02.09.2013 – 16.09.2013 ofera posibilitatea unui numar de 7 persoane pentru a veni la o consultatie de psihoterapie gratuita. Aceasta oferta se adreseaza persoanelor care simt nevoia de a merge la psiholog chiar si pentru o sedinta, dar nu au resurse financiare pentru a face aceasta vizita la psiholog.

Psiholog Clinician Specialist Radu Ioana Mihaela, psiholog cu drept de libera practica; am ales sa fac aceasta actiune din iubirea pentru oameni, si din dorinta de a veni in sprijinul celor care doresc sa paseasca pe drumul cunoasterii de sine.

III.ANUNT ! CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTURILOR VACANTE LA C.I.T.O.N. CENTRUL DE INGINERIE TEHNOLOGICA OBIECTIVE NUCLEARE 31.03.2014

INSCRIERILE SE FAC PANA LA 24.03.2014.

PRINTRE ACTELE NECESARE INSCRIERII LA CONCURS ESTE NECESARA FISA DE EXAMEN PSIHOLOGIC ( DIN CARE SA REZULTE APT DIN PUNCT DE VEDERE PSIHOLOGIC PENTRU EXERCITAREA FUNCTIEI PENTRU CARE CANDIDEAZA)

Cabinetul de Psihologie Radu Ioana Mihaela este autorizat in specialitatea Psihologia Muncii si Organizationala din 06.02.2008.
Radu Ioana Mihaela – psiholog autonom, atestat in Psihologia Muncii si Organizationala din 10.11.2006

 

II’CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTURILOR VACANTE LA DIRECTIA GENERALA DE ANTIFRAUDA 29 Martie 2014 ANAF

Având în vedere cadrul normativ privind ocuparea functiilor publice antifrauda, de inspector antifrauda, de la nivelul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala – Directia Generala Antifrauda, Colegiul Psihologilor din România va aduce la cunostiinta faptul ca furnizorul de servicii psihologice este psihologul atestat în psihologia muncii si organizationala, având minim treapta de specializare psiholog practicant, în regim autonom, organizat si certificat în conditiile Legii nr. 213/2004 (copsi.ro)
Cabinetul de Psihologie Radu Ioana Mihaela este autorizat in specialitatea Psihologia Muncii si Organizationala din 06.02.2008.
Radu Ioana Mihaela – psiholog autonom, atestat in Psihologia Muncii si Organizationala din 10.11.2006

Evaluarea psihologica se finalizeaza prin emiterea în mod distinct, a doua avize psihologice, unul care priveste evaluarea psihologica complexa a candidatului pentru ocuparea functiei publice de inspector antifrauda, iar cel de al doilea cu privire la aprecierea nivelului de integritate al candidatului.

Cele doua avize psihologice sunt valabile numai în conditii de securizare, respectiv, prin lipirea unui timbru profesional, în partea dreapta a fiecarui act profesional emis, deasupra caruia se aplica în mod obligatoriu, prin imprimare, stampila formei independente de exercitare a profesiei.

Data limita de depunere a dosarelor va fi 12 martie 2014.

 

II. ANUNT ! CONCURS FUNCTIA DE INSPECTOR ANTIFRAUDA

CABINETUL DE PSIHOLOGIE RADU IOANA MIHAELA este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania sa efectueze evaluarile psihologice in vederea ocuparii functiilor publice antifrauda pentru concursul pentru ocuparea functiei de inspector antifrauda în cadrul ANAF.
Numirea personalului, adica a inspectorilor antifrauda, se va face pe baza de concurs sau examen, ocuparea functiilor publice fiind facuta inclusiv în urma promovarii evaluarilor psihologice complexe si de integritate, organizate prin intermediul unitatilor specializate acreditate în conditiile legii.
Evaluarea psihologica în vederea ocuparii functiilor publice în structurile antifrauda presupune promovarea a doua tipuri de evaluari: evaluarea psihologica complexa – realizata printr-un interviu anamnestic si aplicarea unui set de minim doua teste psihologice, care vizeaza: nivelul cognitiv, nivelul de maturitate socio-afectiva/stabilitate emotionala, constiinciozitatea si rezistenta la stres si evaluarea psihologica a integritatii – realizata printr-un interviu si aplicarea a minim unui test psihologic, care vizeaza tendinta catre comportamente care pot afecta integritatea.
Cele doua evaluari psihologice fac obiectul unei singure sesiuni de examinare realizate de catre acelasi psiholog.
Evaluarea psihologica se finalizeaza prin emiterea in mod distinct, a doua avize psihologice, unul care priveste evaluarea psihologica complexa a candidatului pentru ocuparea functiei publice, iar cel de al doilea cu privire la aprecierea nivelului de integritate al candidatului.
Furnizorul de servicii psihologice este psihologul atestat în psihologia muncii si organizationala.
Cabinetul de Psihologie Radu Ioana Mihaela este autorizat in specialitatea Psihologia Muncii si Organizationala din 06.02.2008.
Radu Ioana Mihaela – psiholog autonom, atestat in Psihologia Muncii si Organizationala din 10.11.2006

 

I.ANUNT! CONCURS/EXAMEN PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE INSPECTOR DE INTEGRITATE IN CADRUL AGENTIEI NATIONALE DE INTEGRITATE

Inscrierile au loc intre 1-15 aprilie 2014.

Printre actele necesare inscrierii la concurs este obligatoriu si avizul psihologic emis de institutii medicale autorizate potrivit legii, care sa ateste ca din punct de vedere psihologic candidatul este apt pentru exercitarea functiei pentru care candideaza.
Furnizorul de servicii psihologice este psihologul atestat în psihologia muncii si organizationala.
Cabinetul de Psihologie Radu Ioana Mihaela este autorizat in specialitatea Psihologia Muncii si Organizationala din 06.02.2008.
Radu Ioana Mihaela – psiholog autonom, atestat in Psihologia Muncii si Organizationala din 10.11.2006

Persoana de contact : Psiholog Ioana Mihaela Radu

Adresa : Str Dumbrava Noua nr.41, sector 5, cartier 13 Septembrie – Parcul Sebastian – Rahova, Bucuresti

Consultatiile se acorda cu programare prealabila la Telefon: 0724.389.091

E-mail : cabinetioanaradu@gmail.com

Distribuie acest articol