Psiholog Clinician Specialist Autonom

De cand am terminat liceul am stiut ca doresc sa urmez Psihologia. Am urmat Facultatea de Psihologie inca din anii 1998-2002. Apoi am continuat sa ma specializez facand formari, cursuri, workshopuri, etc. Astfel, am devenit psiholog clinician specialist autonom si psihoterapeut cognitiv-comportamental.

Intotdeauna m-a atras posibilitatea de a-i asculta, insoti, ghida, indruma pe oamenii care mi-au solicitat acest lucru. Simt ca toti oamenii sunt persoane valoroase, cu calitati si resurse interioare.

                   M-am specializat in urma formarii din cadrul Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC).  Lucrez in practica privata cu pacienti atat in regim individual ( copii si tineri adolescenti, adulti si varstnici) cat si cu familii ori cupluri.

Am o experienta profesionala de 15 ani ca psiholog , lucrez atat cu persoane adulte aflate in situatii dificile de viata ( pierdere, doliu, divort/separare, depresie, atacuri de panica, anxietate, fobii sociale, insomnie, obsesii etc) , cat si cu copii si adolescenti cu tulburari emotionale si tulburari de comportament ( neincredere in sine, imagine de sine scazuta, timiditate, anxietate, probleme de relationare, agitatie psihomotorie, agresivitate si heteroagresivitate)

Am simtit ca pot sa ma implic si sa ma dedic si in lucrul cu copiii mici (incepand cu varsta de 3 ani), astfel incat terapia cu copiii este un izvor permanent si generos de cunoastere si inspiratie calauzitoare. Impreuna cu copiii exploram propriile cai de dezvoltare interioara, copiii invata cum sa se redreseze emotional si psihologic, cum sa faca fata schimbarilor, sa creasca mai echilibrati si constienti de sine, pentru a deveni persoane increzatoare in fortele proprii cu putere de concentrare si autoapreciere.

 

  • Competente si Specializari :  

 

Radu Ioana Mihaelapsihoterapeut cognitiv-comportamental, atestata in Psiholoterapie Cognitiv-Comportamentala 13.07.2023

 Radu Ioana Mihaelapsiholog specialist, atestata in Psihologie Clinica din 20.02.2007

Radu Ioana Mihaelapsiholog autonom, atestata in Psihologia Muncii si Organizationala din 10.11.2006

Radu Ioana Mihaelapsiholog autonom, atestata in Psihologia Aplicata in domeniul Securitatii Nationale din 25.06.2008

Radu Ioana Mihaelapsiholog autonom, atestata in Psihologia Transporturilor din 16.01.2006

 

 

Persoana de contact : Psiholog Ioana Mihaela Radu

Adresa : Str Dumbrava Noua nr.41, sector 5, cartier 13 Septembrie – Parcul Sebastian, Bucuresti

Consultatiile se acorda cu programare prealabila la Telefon: 0724.389.091

E-mail : cabinetioanaradu@gmail.com

Distribuie acest articol